Last summer



Jag är så sjukt trött på den kalla gråa vintern och längtar så sjukt mycket till den varma, glada, svenska sommaren och våren. Hittade dessa bilderna från förra sommaren och våren som har funnits på denna bloggen tidigare innan jag rensade allt. Detta fick mig bara att längta ännu mer haha..
Första skolveckan är avklarad! Har verkligen saknat vissa saker som världens härligaste tjejer och alla snygga boys! Ärligt talat så längtade jag sönder till skolan innan den började just för dom! Dock har det varit en väldigt stressad vecka på grund av redovisningar och prov. FÖRSTA VECKAN... Va hemskt men gick nog helt okej! Förvånad över allt jag hunnit med. Blev också verkligen överraskad av resultatet jag fick i historia! 
Avslutade sedan skolveckan på espresso house med alla finaste. Så mysigt! Blev några timmar där fullt med skratt, snack och mumsig fika och va så överlycklig för just dom timmarna med dom, behövdes verkligen! 
Nu sliter jag med en förberedelse för en svenska uppsats, vet precis hur jag ska skriva och vad jag ska skriva om men frågan är om jag kommer lyckas få ner allt på pappret när det väl gäller..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0