Tankar en måndag

Idag känns livet lite lättare, inte lika lost in my own thoughts utan mer - okej det kommer säkert bli bra, det löser sig med tiden. Jag tror mycket på att det som är bra för oss kommer att hända oss, men också att dåliga saker händer för att man ska lära sig vad man inte behöver och vad vi behöver. Lära sig vilka människor man måste behålla runtom sig livet ut och vilka människor man kanske måste lämna för att må bättre själv, det som är meant to be will happen. Men man påverkar ändå en del själv, allting är inte förutbestämt tror jag, men en del är, och en del skapas på grund av vad man väljer, vilken väg man tar och vilka människor man möter.


Jag har bara suttit hemma idag, kollat på film och ätit god mat, städat lite och lyckats få bort ångesten inför skolan som smög sig fram imorse. Skolan är tråkig men viktig och därför tänker jag göra någonting bra utav det hela! Okej nu ska jag sluta vara lite deep och bege mig ut på en powerwalk med musik i lurarna, bästa som finns!

If you could see me now


Det är lov! Så jäkla gött! Varit så sjukt sliten den senaste veckan efter mång långa skoldagar så detta lovet är verkligen behövligt. Har  spenderat det senaste dygnet med Elin, piggy, min bebis, min höna, min halva. Inte setts på evigheter! Saknat min piggy massor! Det är nog den största nackdelen med gymnasiet, att man splittras från sina vänner. Att gå från att träffa en person varje dag sen man började skolan som liten till att nästan aldrig ses är helt sjukt, ärligt talat lite små jobbigt! Men det är superdupermega kul att äntligen få umgås med lilla Piggy! Dock har vi inte fått så mycket gjort. Vi har ätit, sovit, snackat, flummat, ätit igen, busat och ja, det vanliga! Men nu blir det mer myspyyyyyys! Unicorn. Ha en super mysig kväll! Pusshej.

Har ni tänkt på detta någon gång?

Tänk om man bara liksom hade vågat. Bara vågat säga "hej, du är himla söt" eller "fan vad snygg du är"... Det behöver ju inte betyda någonting alls, absolut ingenting, det kan bara vara en komplimang. Ärligt, hade någon sagt så till mig en måndagsmorgon på bussen hade jag typ gråtit lyckotårar? Inte för att någon tycker att jag är fin eller så - utan för att någon vågade göra det, valde säga det och valde att göra min morgon så mycket bättre. Hade inte ni också blivit jätte glada för en sån sak? Att få en komplimang? Eller bara något litet som gör hela er dag? Tänk att ni kan göra någon annans dag bara bara av att säga något sånt litet. Det behöver ju inte vara någon av det motsatta könet, jag menar, hur många gånger har vi inte sett tjejen med super långa ben och galet fina ögonfransar? Eller tjejen med fint hår? Varför inte påpeka det och göra personen i fråga väldigt, väldigt glad? Jag ska dock inte säga något, för jag är väl ändå inte riktigt bra på det. Jag tror ingen svensk är det egentligen. Men vi borde bli bättre på det, helt klart.

My Airs

Mina bebisar har äntligen hittat hem!! I fredags åkte jag och lilla mami till Jönköping mest för att min lillebror och hans bandylag skulle delta i någon fair cup som var nu i helgen, men också för att vi skulle få en shopping dag innan cupen började! (Orsaken till att jag åkte med hah..) När vi kom till A6 så rusade jag verkligen in till Stadium och där fanns mina bebisar!! I massa olika färger men de blåa kändes lite speciellare då jag inte har sett någon som haft dem. Blev så lycklig men dock köpte jag inte dem på grund av pengar och så men senare på eftermiddagen efter Ikea och en runda på stan så kom mami och papi med skorna, de hade hämtat dom for me! Aldrig varit gladare haha! Annars hände det inte så mycket mer, hotell frukosten dagen därpå var gudomlig, åt tills jag skämdes, såå mumsigt!!! Sen kollade vi på massa bandy matcher, så sjukt spännande!! Så duktiga killarna var! Kom trea av 32 lag, helt sjukt! Kan också lugnt säga att detta har varit min onyttigaste helg hittills, massa inte-så-nyttig mat, godis och fika hit och dit.. 
Nu blir det mer tingeling (så sjuuukt bra! Sett Tingeling och pirat fen?!) och unicorn poop! Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0